maanantai 12. joulukuuta 2011

Bridalplasty: Häähömppien ehdoton ykkönen?

Hei, nimeni on Choco ja olen addikti – nimittäin hömppätelkkariaddikti.

Sattuneesta syystä työpisteeni edessä on seinällinen täynnällään televisioita. Kaikki kanavavalinnat eivät suinkaan ole kovin vakavasti otettavia valintoja (vaikka pomojen mielestä niiden ehkä pitäisi olla) – valtahan on sentään meillä (tai sitten olemme vain ovelasti tehneet uusia valintoja).

Mutta kai elämässä pitää olla hieman hömppääkin, etenkin jos teet pirusti töitä joka hetki (not). E! Entertainment on yksi kanavista, johon minulla on välitön näköyhteys työpisteeltäni, ja kuulkaas sieltä löytyy yksi käsittämättömimmistä morsiushömppäsarjoista ikinä koskaan: The Bridalplasty.


And I love it!

Ideana on, että joukko morsiamia kisaa keskenään ottamalla kauneusleikkauksia. Siellä sitä sitten tapellaan nokat teipattuina (voiko enää parempaa pornoa ollakaan? :D). Tiedän, olen urpo, mutta rakastan moisia typeriä telkkasarjoja. Ne pelastavat aina hetkittäin väsyneen ruhoni kesken työpäivän ja antavat ajatusten hypätä narikan sijaan suoraan nakkikiskalle ja kotiin.

Katsokaahan traileri, niin tiedätte mistä puhun:



Anyone with me? Kyllähän näin hieno tv-sarja pitäisi saada Suomeenkin, eikös... ;)

4 kommenttia:

  1. Voi hyvää päivää. :D Ymmärrän kyllä, miten tuohon voi jäädä koukkuun. Ihan uskomatonta puuhaa. Tuolla oikeasti suunniteltiin rasvaimuja naisille, joilla oli lähes unelmakroppa! Mietin vaan, mitä kaikkea plastiikkakirurgi haluaisi mulle tehdä. XD

    VastaaPoista
  2. Miltä ihme kanavalta tämmöinen mahti sarja oikein tulee? Mäki haluun seurata tätä! :D

    VastaaPoista
  3. Hehhee :D.

    E Entertainment on kanava, sen saa ostettua itselleen. On noin muutenkin aika takuuhömppää: esim. Kardashianit ym. tulee sieltä päivittäin (ja muuta ei sitten tulekaan, ku sitä hömppää). Saikkupäivien ilo.

    VastaaPoista