lauantai 17. joulukuuta 2011

Wedding Clutch

Kristan kanssa pohdiskelimme aikaisemmin The Laukkuja – eli mihin sitä ne puuterit, pinnit, päänsärkylääkkeet ym. ym. tärkeät tavarat tunkisi hääpäivänä?

Itse olen erityisen tykästynyt clutcheihin, joten sellainen tulee varmasti kätöseeni – mutta millainen? Moni haluaa ihan perinteisen "häälaukun", eli valkoisen ja koristeellisen, mutta itse haluaisin, että hankinnalle tulisi käyttöä häiden jälkeenkin.

Esimerkiksi tämä Michael Korsin clutch miellyttäisi kovin, se on niin yksinkertaisen tyylikäs:


Pidän ylipäätään eniten Michael Korsin laukkuvalikoimista, juurikin niiden ajattomuuden ja hyvän hinta-laatu-suhteen vuoksi. 

Jos puvusta löytyy väriä, voi samaa sävyä tehostaa vielä laukulla ja vaikkapa huulipunallakin – Michael Korsilla jatketaan: ihana, ihana pinkki!


Seuraavat kolme laukkua ovat The Red Ruby Rose -mallistoa. Ne ovat käsintehtyjä ihanuuksia Bristolista ja sopivat myös hieman rohkeammalle morsmaikulle.




Alta löytyvä vintage-yksilö sopisi varmasti monenkin häälookiin. Tästä voi tehdä myös oman versionsa hankkimalla puvun sävyyn sopivan, yksinkertaisen laukun ja tuunaamalla siihen hiukkasen pitsiä...


...tai vaikkapa kukkasen:
<3 Choco

Ps. Vielä villikortti Diane von Furstenbergiltä, joka sopisi hyvin esimerkiksi nyt niin trendikkääseen mustavalkoiseen pukuun – eikös? Tämä ei taatusti sovi jokaiselle morsmaikulle, mutta perinteiseen valkoiseen kyllästyneet voisivat järkyttää vieraita viidakkokuosilla ;). 


3 kommenttia:

  1. Oi, tuo seeprakuosi olisi kyllä näyttävän ja rohkean morsiamen valinta. Hieno idea!

    VastaaPoista
  2. Joo se houkuttelee kovin, mutta taitaa olla hieman liian villi ainakin minun romanttiseen pukuuni.

    Mutta kaunis se on silti – senhän voisi hamstrata vaikka häämatkalle? JOO!

    VastaaPoista