keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Sitten rouvana...

Tiedättekös – musta on ihanaa suunnitella tulevaa hääpäivää, mutta toisaalta en millään malttaisi odottaa sitä, että ollaan jo naimisissa.

Kun sittenkin tapahtuu kaikkea ihanaa! Tekisi mieleni vain pläräillä unelmakansiota päivästä toiseen pään sisällä ja pohtia, että mitäs kaikkea jännää sitä tapahtuukaan ja minkäköhänlaista meidän elämästä oikein tulee.

Toivottavasti meillä on yhtä mukavaa vielä vanhanakin – ja toivottavasti saan sitten vuosienkin päästä olla välillä vähän hemmoteltu suosikkiprinsessa :).



Jännää tämä naiminen. <3

Choco

1 kommentti:

  1. Ihana tuo kuva! <3

    Meillä avioliitto on ikään kuin viimeinen silaus. Oma koti on jo ostettu, eikä lapsia haluta, joten meille naimisiinmeno ei merkitse "perheen perustamista". Meidän perheestä puuttuu tällä hetkellä enää vain hevonen, joka toivottavasti jossain kohtaa jengiin saadaan mukaan. :D Avioelämän odotukset liittyvät varmaan ehkä talon remontointiin tai jossain vaiheessa uuden hankkimiseen, matkailuun ja ylipäänsä arkielämään. Mitään mullistavaa ei siis näillä näkymin ole tiedossa. Katsotaan minne elämä vie. Jännää. :)

    VastaaPoista