lauantai 21. tammikuuta 2012

Terveisiä FitFarmilta!

Ensimmäinen viikko on melkein takana, eikä ole tehnyt tiukkaa. Yksi kilo on tippunut ja käsivarret+ vatsa tuntuvat tiukemmilta, joten jotain on tapahtunut. Olen normipainoinen, joten en odota saavuttavani mitään hurjia muutoksia (enkä niitä toivokaan), vaan kiinteytyminen on päivän sana.

Huomaan kaipaavani ihan_tavallista_ruokaa ja santsiannoksia – tosin esimerkiksi iltaruoaksi voi syödä jauhelihaa ja makaronia, joten voiko enää tavallisemmaksi mennä? Tällä hetkellä erityisen ikävä on voileipiä, hampurilaisia ja sippidippiä. Ja pizzaa. Lääh. Ja viiniä.



Viikonloput ovat vaikeampia, viikolla kun olen muutenkin tottunut syömään terveellisesti. Viikonloppuisin olen tottunutt herkuttelemaan ja vetämään pikkutumut ottamaan muutaman lasillisen punkkua. Tällä hetkellä mun kehoni VAATII SITÄ perinnettä jatkettavaksi, mutta pysyn kovana. Syön raejuustoa.

Näin siis morsiusdieetillä – vielä kaksi viikkoa jäljellä!

<3 Kohta ihan hillitön tight-ass-bitch, eli Choco

Ps. Jos ihmettelet, mistä dieetistä oikein löpisen, niin osallistuin Jutta Gustafsbergin Fitfarm-dieetille, jonka pitäisi olla todellinen rasvanpolttajan unelma ;). Lisätietoa täältä. 

2 kommenttia:

  1. Terve, täälläkin yksi morsian, joka otti Jutan ohjeet ylös. Itse ajattelin aloitella kuurin noin kuukautta ennen häitä. Sitä ennen urheilen vain ahkerasti ja yritän elää terveellistä elämää, jotta tämä Jutan dieetti olisi vain sitten piste i:n päälle. Olisi kiva kuulla tuloksistasi kuurisi loputtua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan, Itsekin ajattelin, josko vielä hieman ennen häitä tikistelisi. Katsotaan miten on tarvetta :). Eilen sinni petti ja söin iltapalaksi kolme palaa paahtista ja palasen suklaakakku (ja yhden suklaapatukan). Onneksi ainakin kilot pysyivät ennallaan ja eihän sitä nyt yhteen repsahdukseen kuole :).

      Mullakin tuo salitreeni on kovassa käytössä ja huomaan saaneenikin sillä hyvin tuloksia.

      Tsemppiä sinne hääsuunnitelmiin! :)

      Poista