tiistai 17. tammikuuta 2012

The Wedding Night

Moni haluaa viettää hääyönsä mahdollisimman upeassa hotellihuoneessa silkkisissä lakanoissa ja kaukana arkisista ympyröistä.

Me taidetaan kuitenkin olla ihan vaan kotona. <3


Meille oma koti on ehdottomasti paras paikka maailmassa, josta on ihanaa herätä hurjaakin hurjemman hääpäivän jälkeen. Ymmärrän toki heitäkin, jotka haluavat suunnata hotellin luksukseen juhlistamaan ensimmäistä yötä avioparina, mutta itse haluan omaan sänkyyni tietäen, että voimme rauhassa lekotella vaikka koko päivän. Ei tarvitse lähteä roijaamaan tavaroita enää mihinkään ja kaikki tarvittava on taatusti matkassa mukana. 

Suunnitelmissa on kuitenkin lisätä hieman luksusta omaan kotiin esimerkiksi uusien tekstiilien ja pienten mukavuuksien muodossa. Kuohuviiniaamiainen on ehdoton ja ehkäpä voisi harkita jopa siivoojan palkkaamista juhlien ajaksi – sitten koti olisi ihanan siisti, kun sinne menee?


Petiin olisi mukava pedata uudet lakanat ja suosikkini valkoisen puuvillasatiinin lisäksi myös Finlaysonin uutuuskuosi Valmu on ihanan raikas ja keväinen, eikös? 

Aamiainen on tottakai ylellinen ja ostamme valmiiksi jääkaappiin kasan herkkuja. Hyvä vaihtoehto on suunnata myös ulos syömään aamiaista, esimerkiksi Ekbergille tai Fazerille – tai vaikkapa ihan kirjaimellisesti ulos syömään, sääthän saattavat suosia jo ensimmäisiä piknikkejä?

Lisäksi suunnitelmissa on rentoutua päivän aikana kunnolla – saatamme mennä vaikkapa hierojalle tai kylpylään kahdestaan köllimään. 

Ekbergin aamupala <3 Choco –sieltä saa muun muassa kakkuja ja herkkunomjuustoja. 

Hotelliin menee helposti useampikin satanen, jonka voi vaikka sitten hyvällä omallatunnolla tuhlata vieraan sängyn sijaan oman itsensä (ja ukkonsakin, tietty) hemmotteluun. 

Voi oispa meidän hääpäivä jo täällä!

<3 Choco

7 kommenttia:

  1. Krrrrrhh, mä en sais lukee sun blogia, kun rupee tekemään mieli itsellekin ISOJA häitä :D

    VastaaPoista
  2. Oon sun kanssa kyllä samoilla linjoilla. Meilläkin on ihan ilmainen hääyö anopin rantasaunan takkahuoneessa, johon ajateltiin sitten lisätä vähän jotain luksusta hyvällä aamupalalla ja esimerkiksi tekstiileillä. Anoppi järkkää takkahuoneen meille hääyökuntoon kynttilöillä sun muilla ja aamupala kannetaan suoraan vuoteeseen, muuten meitä häiritsemättä. ;)
    Jos meillä ei olisi tätä hääyöpaikka mahdollisuutta, niin mekin vietettäis hääyö varmaan ihan kotosalla. :)

    VastaaPoista
  3. Meillä tulee hääyö todennäköisesti vietettyä Kalastajatorpalla (jonne vieraatkin menevät), sillä se on ihan meidän juhlapaikan vieressä. Juniorisviitti kylpyammeella ja merinäköalalla 110 euroa, sen jopa jaksaa vielä maksaa :) Ei kiitos ökysviittejä enää tähän budjettiin. Oma kotikin olisi kiva jos siellä ei pyörisi vieraita, peukut teille!

    VastaaPoista
  4. BS: Tuo 110 euroa ei tosiaan ole paha hinta – monessa paikassa kun kustantavat usean satasen. Kävin katsomassa kuviakin ja sehän näyttää ihanalta :).

    Ewlinalla ihana suunnitelma, jotenkin kotoisaa :).

    Ja Pepelle tiedoksi, että niin siinä käy – nälkä kasvaa syödessä! :D

    VastaaPoista
  5. Ihan samalla linjoilla meilläkin menee ja täysin samoista syistä: saadaan nukkua pitkään seuraavana päivänä <3

    VastaaPoista
  6. Täälläkin yksi joka odottelee häitä. Me tosin mennään hotelliin ihan käytännön syistä. Häät ovat mikkelissa ja koti kotkassa. :P

    VastaaPoista
  7. Loistavuutta! Tsemppiä kaikille hääsuunnitteluun :).

    VastaaPoista