sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Uusia unelmia

Tiedättekös, täällä hääsuunnittelut ovat vaihtuneet uusiin unelmiin...




















Mullekin tämmönen vaatekaappi!

Ja ihana piha, jossa kestitä ystäviä. <3

Siis miten niin talokuume? :D

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Mullekin tuli aivan hirviä talokuume joskus muutama vuosi sitten, kun olin töissä Asuntomessuilla (ja tein sinne markkina-analyysia omakotirakentamisesta, tuli pikkasen selailtua taloja siis silloin) - miehen onneksi se meni ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi tuo on aika paha! :D Itsekin altistun työni puolesta liikaa sisutuskselle ja ostamiselle kaikin puolin mikä on paha, kun jo luonnostani olen siihen shoppailuun pikkiriikkisen kallellaan :D.

      Poista
  2. Tiedätkö, täällä on ihan sama kuume! Meillä on siis tonttikin jo hommattuna tuossa muutaman sadan metrin päässä ja kyllä sitä kummasti tulee melkein joka iltalenkillä käytyä tontilla katselemassa... mutta päätettiin, että hoidetaan häät nyt ensin kunnolla alta pois ja sit vasta keskitytään rakentamiseen. Ettei tuu kaikki ihan kerralla. Mutta kun mä en jaaaaksa odottaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana! Onnenpekat! Häät menevät ohi niin vauhdilla, että muistahan nauttia niistäkin. Musta tuntuu, että ihan muutama kuukausi sittenhän me hääpäivä sovittiin ja nyt siitä on jo melkein vuosi.

      Poista
  3. Se on niin tää kevät! Kummasti tulee käytyä K-Raudassa kerran pari viikossa. :D Upeita kuvia kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hey I know. Ja vielä kaikki sisustuslehdet, ohjelmat, mainokset, nettisivut, blogit.... Ärh... Me in trouble :D

      Poista